Безплатна доставка за поръчки над 50 лв!

Информация

Често Задавани Въпроси

Ако не сте получили потвърждение, че поръчката Ви пътува към Вас моля свържете се с нас на телефон 0899 31 51 98 или отговорете на заявката за доставка получена по имейл. 

Ако поръчката Ви е била вече изпратена можете да я откажете като разходите за връщане са за Ваша сметка.

Ако сте приели поръчката и желаете да върнете един или всички от продуктите, моля информирайте ни по телефон или имейл. Подсигурете се, че продуктите не са били отваряни/ползвани, опаковайте ги надлежно и ги изпратете до:

Еконт Експрес, гр. София офис Кръстова Вада или Спиди, гр. София офис Черни Връх (офис №75).

Пратката трябва да бъде адресирана до фирма Джентълменс Мууд ООД, Тодор Чакъров, 0899315198, а като описание на пратката моля задайте „Връщане поръчка № хххх“

При всяка поръчка получавате електронно писмо за Вашата заявка и номер на товарителница. Ако не го намирате, моля проверета спам папката на Вашата поща.

Можете да заплатите поръчката си чрез Пощенски Паричен Превод директно на куриера (Еконт Експрес или Спиди).

Поръчките направени в работни дни се обработват в рамките на 24 часа. Поръчки направени през почивни дни или на национални празници биват обработвани на следващия работен ден.

Да, за целта, моля изберете съответната опция за доставка при финализиране на поръчката Ви.

Да, предлагаме безплатно опаковане на Вашите поръчки. Ако желаете подаръчна опаковка, моля упоменете това в полето ‘Бележка към поръчката’.

Ако сте направили поръчка, но все още нямате потвърждение, че поръчката Ви е изпратена (отделен имейл) отговорете на автоматичното писмо изпратено до Вас.

Ако сте получили потвърждение, че пратката Ви пътува към Вас, моля свържете се директно с избрания от Вас куриер.

Еконт Експрес: 0 7001 7300

Спиди: 0 7001 7001

При всяка Ваша поръчка трябва да получите автоматичен имейл потвърждаващ заявката за доставка и допълнително потвърждение за предаване на пратката Ви към куриер.

Ако не сте получили потвърждение от нас, моля проверете SPAM папката във Вашата пощенска кутия както и адреса на електронната Ви поща зададен в профила Ви.

Можете да се свържете с нас на 0899 31 51 98 или на info[at]gentlemensmood[dot]com.

Да, можете да заявите фактура като за целта, моля използвайте полето ‘Коментар’ преди да потвърдите поръчката Ви. Вашата фактура може да Ви бъде изпратена в хартиен или електронен формат.

Стараем се да публикуваме подробна информация в страницата на всеки продукт. Ако все пак имате въпроси, моля свържете се с нас.

Можете да се свържете с нас на телефон 0899 31 51 98 или да ни пишете на info[at]gentlemensmood[dot]com.

Моля консултирайте следната статия, в която ще намерите обща информация за грижата за брадата и мустаците Ви.

Продуктите за брада, които предлагаме са за ежедневна употреба. Съветваме Ви да ги използвате на чиста, суха или подсушена с кърпа брада. Можете да комбинирате масло и балсам или пяна и балсам за брада. Съветваме Ви да използвате идентични марки и аромати продукти.

Ето кратко описание на трите типа продукти за брада:

  • Маслото за брада е подхранващ продукт на базата на етерични масла. Неговата основна цел е да подхрани и овлажни косъма и кожата на лицето и за целта трябва да се втрие в брадата. Освен тези си свойства повечето масла за брада придават и аромат, който зависи от марката и разновидността на продукта. Този продукт ще Ви помогне да срешете лесно брадата, да овлажните кожата и по този начин да избегнете нежелан сърбеж или лющене.
  • Пяната за брада е подхранващ продукт със сходни свойства като маслото за брада. Основната разлика е, че с пяната можете да избегнете предозиране и съответно нежелан блясък на брадата. Този тип продукт придава обем и позволява лесното сресване.
  • Балсамът за брада е подхранващ стилизантНеговата основна цел е да подхрани брадата Ви като същевременно Ви позволява да я оформите.

Помади за коса – класическа или водоразтворима? Ето кратко описание на плюсовете и минусите на двата вида помади:

  • Класическите помади са изработени от вазелин или ланолин, което ги прави трудни за измиване. За сметка на това позволяват многократно разресване и дълготрайно задържане (варира от силата на фиксиране). Препоръчваме използването на специални шампоани за отмиване на стилизанти (пр. ексфолиращ шампоан Reuzel), както и да прочетете следната статия, за премахването на вазелиновите помади. Повечето класически помади имат среден до силен блясък.
  • Водоразтворимите помади са със съвременна формула и се отмиват лесно и само с вода. В зависимост от продукта и използваното количество, те могат да втвърдят косата. Веднъж изсъхнали този тип продукти могат да бъдат реактивирани чрез вода или тоник за коса, като това позволява допълнителното стилизиране на косата (ние Ви препоръчваме да работите с мокър гребен). Повечето водоразтворими помади имат слаб до среден блясък.

За повече детайли, моля прочетете следната статия.

Имате нужда от съвет? Свържете се с нас на телефон 0899 31 51 98.

Статии

Как да измием класическа помада? Следните инструкции са техника разработена от бръснарите на Schorem и създателите на една от…
Какво представлява pre-shave oil? Маслото за бръснене е продукт, чиято основна цел е да улесни процеса на бръснене. Обикновено…
Козметика, продукти и аксесоари за брада – всичко, което трябва да знаете за тях и съвети и добри практики…
Ако сте привърженици на по-нестандартните методи за мокро бръснене, то ножодържачът е един инструмент, който ще обикнете. Имитиращ класическите…
Какво е Bay Rum? В началото това име се е асоциирало с афтършейви и сапуни за бръснене. Днес името…
Количка 0