Безплатна доставка над 50 лв

Често задавани въпроси

Поръчките направени през работната седмица (Понеделник до Петък) се обработват в рамките на 24 часа. Поръчки направени Събота и Неделя биват обработвани в Понеделник.
Да, за целта, моля изберете съответната опция за доставка. Ако желаете доставка до определен офис на Еконт Експрес или Спиди, моля упоменете това като в полето 'Бележка към поръчката'. В случай, че сте избрали доставка до офис на куриер, но не сте упоменали точен офис, ние ще изпратим пратката Ви към най-близкия офис на избрания куриер до адресът посочен за доставка.
Да, предлагаме безплатно опаковане на Вашите поръчки като подарък като прикрепяме касовия бон извън кутията. Ако желаете подаръчна опаковка, моля упоменете това в полето 'Бележка към поръчката'.
Да, можете да поискате фактура като за целта, моля използвайте полето 'Коментар' преди да потвърдите поръчката Ви. Вашата фактура може да Ви бъде изпратена в хартиен или електронен формат.
За момента предлагаме само плащане с наложен платеж чрез куриерските услуги на Еконт Експрес OOД.
При всяка поръчка получавате информационно писмо за Вашата заявка и допълнително потвърждение за доставка с включена цена за куриерската услуга и номер на товарителница.
При всяка Ваша поръчка трябва да получите автоматичен имейл потвърждаващ заявката за доставка и допълнително потвърждение за предаване на пратката Ви към куриер. Ако не сте получили потвърждение от нас, моля проверете SPAM папката във Вашата пощенска кутия както и адреса на електронната Ви поща зададен в профила Ви. Можете да се свържете с нас на 0899 31 51 98 или на info[at]gentlemensmood[dot]com.
Ако сте направили поръчка, но все още нямате потвърждение с номер на товарителница, моля отговорете на автоматичното писмо пратено до Вас. Ако сте получил потвърждение, че пратката Ви пътува към Вас, моля свържете се директно с избрания от Вас куриер. Еконт Експрес: 0 7001 7300 ; Спиди: 0 7001 7001
Ако не сте получили потвърждение, че поръчката Ви пътува към Вас моля свържете се с нас на телефон 0899 31 51 98 или отговорете на заявката за доставка получена по e-mail. Ако поръчката Ви е била вече изпратена можете да я откажете като разходите за връщане са за Ваша сметка.
Стараем се да публикуваме подобен вид информация в страницата на отделните продукти и в нашата секция. Ако все пак такава не е налична, моля свържете се с нас.
Моля консултирайте следната статия, в която ще намерите обща информация за грижата за брадата и мустаците Ви.
Помади за коса - класическа или водоразтворима? Ето кратко описание на плюсовете и минусите на двата вида помади:
  • Класическите помади са изработени от вазелин или ланолин, което ги прави трудни за измиване. За сметка на това позволяват многократно разресване и дълготрайно задържане (варира от силата на фиксиране). Препоръчваме използването на специални шампоани за отмиване на стилизанти (пр. ексфолиращ шампоан Reuzel), както и да прочетете следната статия, за премахването на вазелиновите помади. Повечето класически помади имат среден до силен блясък.
  • Водоразтворимите помади са със съвременна формула и се отмиват лесно и само с вода. В зависимост от продукта и използваното количество, те могат да втвърдят косата. Веднъж изсъхнали този тип продукти могат да бъдат реактивирани чрез вода или тоник за коса, като това позволява допълнителното стилизиране на косата (ние Ви препоръчваме да работите с мокър гребен). Повечето водоразтворими помади имат слаб до среден блясък.
За повече детайли, моля прочетете следната статия. Имате нужда от съвет? Свържете се с нас на телефон 0899 31 51 98.
Ето кратко описание на трите типа продукти за брада:
  • Маслото за брада е подхранващ продукт на базата на етерични масла. Неговата основна цел е да подхрани и овлажни косъма и кожата на лицето и за целта трябва да се втрие в брадата. Освен тези си свойства повечето масла за брада придават и аромат, който зависи от марката и разновидността на продукта. Този продукт ще Ви помогне да срешете лесно брадата, да овлажните кожата и по този начин да избегнете нежелан сърбеж или лющене.
  • Пяната за брада е подхранващ продукт със сходни свойства като маслото за брада. Основната разлика е, че с пяната можете да избегнете предозиране и съответно нежелан блясък на брадата. Този тип продукт придава обем и позволява лесното сресване.
  • Балсамът за брада е подхранващ стилизантНеговата основна цел е да подхрани брадата Ви като същевременно Ви позволява да я оформите.
Продуктите за брада, които предлагаме са за ежедневна употреба. Съветваме Ви да ги използвате на чиста, суха или подсушена с кърпа брада (това ще съхрани влагата в тях). Можете да комбинирате масло и балсам или пяна и балсам за брада. Съветваме Ви да използвате идентични марки и аромати продукти.
Можете да се свържете с нас на телефон 0899 31 51 98 или да ни пишете на info[at]gentlemensmood[dot]com.

Статии

Помада за коса – как да изберем правилния за нас проду ...

Помада за коса – какво трябва да знаем, за да изберем продукт отговарящ на нашите нужди? Като потребител всеки един от нас търси най-доброто решение отговарящо на нуждите му. Често изпадаме в ситуации, в които трябва да изберем между два или повече сходни продукта, а т ...

Как да измием класическа помада?

Следните инструкции са техника разработена от бръснарите на Schorem и създателите на една от най-известните марки за мъжки козметични продукти Reuzel. Техниката е подходяща за отмиване на класически / вазелинови помади за коса.  Както знаем класическите помади се отличават с ...

Какво е pre-shave oil? Защо и как да го ползваме?

Какво представлява pre-shave oil? Маслото за бръснене е продукт, чиято основна цел е да улесни процеса на бръснене. Обикновено то е смес от растителни и етерични масла и може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с крем, сапун или гел за бръснене. Защо? Нане ...

Брада и мустаци: какво трябва да знаем и правим, за да ги от ...

     Също както за своята коса, всеки един мъж трябва да полага грижи и за окосмението на лицето си. Eто защо ще отделим малко време, за да поговорим за добрите практики, които ще Ви помогнат да отгледате красиви брада и мустаци. Търпение и постоянство      Както за всяко д ...

Bay Rum

Какво е Bay Rum? В началото това име се е асоциирало с афтършейви и сапуни за бръснене. Днес името Bay Rum носят продукти вдъхновени от един тропически аромат с дълга история. Историята на Bay Rum е неразделно свързана с тази на Вирджинските острови. Местното население изпол ...