Безплатна доставка за поръчки над 50 лв!
Блог
Posted in

Как да измием класическа помада?

Как да измием класическа помада? Следните инструкции са техника разработена от бръснарите на Schorem и създателите на една от най-известните марки за мъжки козметични продукти Reuzel. Техниката е подходяща за отмиване на класически / вазелинови помади за коса.  Както знаем класическите помади се отличават с:

  • Средно до силно задържане на косата
  • Силно изразен блясък
  • Поддържане на косата лесна за сресване и допълнително стилизиране
  • Сравнително трудно отмиване

За щастие на наше разположение са продукти като Reuzel Scrub Shampoo, които улесняват до известна степен измиването на косата. Ексфолиращите гранули в този шампоан механично премахват помадата от косата и скалпа. За съжаление по-голяма доза стилизант или неглижирано отмиване на косата могат да доведат до не толкова добри резултати.

Следната техника комбинира трите продукта грижа за коса на Reuzel, а именно:

Reuzel-group

 

Как да измием класическа помада? Ето какво трябва да направите:

  1. Намокрете добре косата и нанесете от ежедневния балсам за коса. Използвайте обичайната доза подходяща за дължината на косата Ви. Оставете балсама да подейства за 5 минути, като масажирате скалпа от време на време. Измийте обилно с вода.
  2. Нанесете ескфолиращия шампоан, като масажирате скалпа и по този начин спомагате за по-доброто измиване. Изплакнете обилно с вода.
  3. Нанесете обичайната доза от ежедневния шампоан. Масажирайте скалпа като не пропускате периферията на косата. Изплакнете обилно с вода.

Кокосовата и пламовата мазнина в балсама ще спомогнат за разтварянето на вазелина, ексфолиращия шампоан ще премахне механично стилизанта, а ежедневния шампоан ще измие оставащия по косата продукт. Тази техника не гарантира 100% отмиване на класическите помади, но определено ще Ви помогне ако сте избрали този тип стилизанти.

Количка 0