Безплатна доставка за поръчки над 50 лв! Close
Блог
Posted in

Как да измием класическа помада?

Как да измием класическа помада? Следните инструкции са техника разработена от бръснарите на Schorem и създателите на една от най-известните марки за мъжки козметични продукти Reuzel. Техниката е подходяща за отмиване на класически / вазелинови помади за коса.  Както знаем класическите помади се отличават с:

  • Средно до силно задържане на косата
  • Силно изразен блясък
  • Поддържане на косата лесна за сресване и допълнително стилизиране
  • Сравнително трудно отмиване

За щастие на наше разположение са продукти като Reuzel Scrub Shampoo, които улесняват до известна степен измиването на косата. Ексфолиращите гранули в този шампоан механично премахват помадата от косата и скалпа. За съжаление по-голяма доза стилизант или неглижирано отмиване на косата могат да доведат до не толкова добри резултати.

Следната техника комбинира трите продукта грижа за коса на Reuzel, а именно:

Reuzel-group

 

Как да измием класическа помада? Ето какво трябва да направите:

  1. Намокрете добре косата и нанесете от ежедневния балсам за коса. Използвайте обичайната доза подходяща за дължината на косата Ви. Оставете балсама да подейства за 5 минути, като масажирате скалпа от време на време. Измийте обилно с вода.
  2. Нанесете ескфолиращия шампоан, като масажирате скалпа и по този начин спомагате за по-доброто измиване. Изплакнете обилно с вода.
  3. Нанесете обичайната доза от ежедневния шампоан. Масажирайте скалпа като не пропускате периферията на косата. Изплакнете обилно с вода.

Кокосовата и пламовата мазнина в балсама ще спомогнат за разтварянето на вазелина, ексфолиращия шампоан ще премахне механично стилизанта, а ежедневния шампоан ще измие оставащия по косата продукт. Тази техника не гарантира 100% отмиване на класическите помади, но определено ще Ви помогне ако сте избрали този тип стилизанти.

Вход
Създай профил

Вашите данни ще бъдат използвани за подобряване на използването на сайта ни, за достъп до Вашия профил и за дейности описани в нашата политиката на поверителност.

Нулиране на паролата

Забравена парола? Моля въведете потребителско име или имейл адрес. Ще получите писмо с линк за нулиране на паролата.

Количка 0