Безплатна доставка за поръчки над 50 лв!

Контакти

помада

Gentlemen’s Mood е онлайн магазин за специализирана мъжка козметика и аксесоари основан през 2014. Магазинът е първият, който внася в България реномирани бръснарски марки като Reuzel, Uppercute Deluxe, Suavecito, Dapper Dan, Pinaud-Clubman и т.н.

През 2015 г. Gentlemen’s Mood започва работа с бръснарски салони в цялата страна. В момента продажбата на едро към професионални клиенти се извършва чрез платформата  www.barbers.bg

Джентълменс Мууд ООД
T: +359 899 315 198
E: info[at]gentlemensmood[dot]com

Gentlemen’s Mood си партнира с бутик Vintage Sofia, в чийто физически магазин можете да откриете щанд с продукти от каталога ни. Ако желаете да закупите конкретен продукт от Vintage Sofia, моля свържете се с нас, за да потвърдим неговата наличност.

Бутик Vintage Sofia се намира на ул. Цар Асен I 21 в гр. София и работи в Събота от 13:00 до 19:00 часа (временно работно време). 

Пишете ни

  Име (задължително поле)

  Email адрес (задължително поле)

  Телефон за връзка (задължително поле)

  Относно

  Вашето съобщение

  Влизане
  Създай профил

  Вашите данни ще бъдат използвани за подобряване на използването на сайта ни, за достъп до Вашия профил и за дейности описани в нашата политиката на поверителност.

  Нулиране на паролата

  Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.

  Количка 0