Uppercut Deluxe

Uppercut Deluxe е австралийска марка за мъжка козметика известна със своите помади за коса. Името ѝ идва от това на дядото на един от създателите ѝ :  Willy “Uppercut” O’Shea. Племенник на ирландски морски търговец, той стъпва за първи път на австралийска земя през 1915 г. Историята разказва, че той става гастролиращ боксьор (откъдето идва и прозвището му ‘Ъперкът’), който въпреки трудните времена винаги изглеждал добре – носел вратовръзка, а косата му била пригладена с домашно приготвена помада. След време O’Shea става бръснар и през 50-те години открива собствена бръснарница. Десетилетия по-късно същата професия пленява внука му Luke Newman, който с приятеля си от детинството му Steve Purcell създават водоразтворима помада за коса.

Помадата Uppercut Deluxe е в тежка категория сред съвременните продукти за коса. Характеризира се със силна фиксация, текстура, наподобяваща гел, невероятен аромат и лек червеникав оттенък. Като всички водоразтворими помади, тя се отмива лесно и само с помощта на вода. Освен на чудесните ѝ свойства всеки потрeбител би се зарадвал на алуминиевата ѝ опаковка с брандинг в черно, червено и бяло и страхотното лого на Uppercut.

Uppercut Monster Hold е помада на вазелинова основа с ултра силно задържане. Този продукт е чудесен за активни мъже, търсещи безупречна прическа цял ден. Формулата на този продукт няма да позволи потта да развали външния вид на косата Ви.

Uppercut Featherweight е водоразтворима помада със средно задържане и матов ефект. Формулата ѝ ще Ви даде нужното време, за да оформите косата си. Отмива се само с вода. Както и другите продукти на Uppercut Deluxe и тази помада идва в красива опаковка и чудесен брандинг.

Uppercut Matt Clay е моделираща глина за коса с матов ефект и приятен ментов аромат. Съдържа вазелин и има средно до силно задържане.

CYv7VycW8AA3G6i