Безплатна доставка за поръчки над 100 лв
Lucky Tiger

Lucky Tiger

Историята на Lucky Tiger започва в началото на 20-те години на миналия век в Канзас Сити, когато Benjamin Clarke, запален по науката бръснар създава в мазето си тоник за коса и скалп, силно различаващ се от тогавашните съвременни продукти. Новосъздаденият продукт носи името ‘Lucky Tiger’ и е използван в класическата формула “бръснене и подстригване”, която Clarke предлагал в бръснарницата си. Скоро тоникът става популярен и излиза извън рамките на щата Мисури.
През 1935 г. Lucky Tiger става запазена марка и с това слага официалното начало на класическия Американски бранд. Бидейки вече силно популярна, марката започва да произвежда богата гама продукти като кремове за бръснене, вакси за мустаци, шампоани, тоници и помади за коса, почистващи маски и лосиони за лице, та дори и продукти против акне и избелващи зъбите пудри.
В златните години на rock and roll и до началото на 60-те години Lucky Tiger се налагат като класически бранд за мъжка козметика и продукти за бръснарски салони. С навлизането на британската музика в Щатите и последвалата хипи култура, стилът на мъжките прически и на бръснарството като професия биват променени.
Въпреки трудните времена и радикалните промени в мъжката мода и вкусове, марката Lucky Tiger остава лоялна на клиентите си и на бръснарската индустрия. Днес брандът продължава да предлага богат избор от класически продукти. В нашия онлайн магазин магазин можете да намерите помада за коса Lucky Tiger в удобна за път кутийка. 

4530449068_34c19cff8d