Безплатна доставка за поръчки над 100 лв
Layrite Pomades

Layrite Pomades

През 1999 г, Donnie Hawley основава своя бръснарски салон Hawleywoods в Коста Меса, Калифорния. По същото време решава да създаде своя марка помада за коса, която да се отличава от класическите трудни за измиване продукти на вазелинова или восъчна основа. Hawley решава да експериментира с различни помади на водна основа, като резултатът е една впечатляваща помада с характеристики,  сходни на класическите продукти, но отмиваща се само с топла вода.

Layrite Super Hold е продукт с текстура,  подобна на гел, отличава се с много силна фиксация, сходна на класическите продукти като Murray’s Superior Hair Dressing Pomade или Nu Nile. Нанесена на косата, тази помада изсъхва бързо, но при намокряне отново позволява моделиране на прическата. Подходяща е за гъсти коси или прически, изискващи силна фиксация.

За разлика от класическите помади, чийто състав е сравнително прост, тази помада съдържа допълнителни съставки, които позволяват силна фиксация и лесно отмиване.

Освен Super Hold формулата си Layrite предлага по-леката си Original Deluxe помада подходяща за тънък и нормален тип коса с къса дължина. И тази формула на Layrite е на водна основа и се отмива лесно, а приятният ѝ ванилов мирис ще Ви впечатли. Нанесен на мокра, подсушена с кърпа или абсолютно суха коса, този продукт дава възможност за различно моделиране на прическата и различен тип фиксация. Както и Super Hold  формулата и тази помада се нанася лесно като гел, но намокрена (примерно при сресване на косата с мокър гребен) Ви позволява да предадете нова форма на прическата Ви.

Освен Super Hold и Original Deluxe, Layrite предлага и Super Shine формула за средно силна фиксация и екстра блясък в косата.