Безплатна доставка за поръчки над 50 лв! Close
Блог
Posted in

Какво е pre-shave oil? Защо и как да го ползваме?

Какво представлява pre-shave oil?

Маслото за бръснене е продукт, чиято основна цел е да улесни процеса на бръснене. Обикновено то е смес от растителни и етерични масла и може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с крем, сапун или гел за бръснене.

Защо?

Нанесено на лицето Ви, маслото ще омекоти косъма на брадата и мустаците и така ще ги направи по-лесни за отстраняване. Също така, то ще създаде защитен слой, по който острието на самобръсначката / бръснача ще се движи по-лесно, като едновременно с това ще предпази кожата на лицето от зачервяване, дразнене и изсушаване. Консистенцията на този продукт е специално създадена, така че маслото да не се абсорбира от кожата, като по този начин поддържа перфектна среда за оптимално лесно и сигурно бръснене.

Как?

Измийте лицето си с обилно количество топла вода и го оставете леко влажно (сутрешният душ или покриването на лицето с гореща кърпа за няколко минути са добри алтернативи). Вземете няколко капки от маслото в ръката си, затоплете ги между дланите си и ги втривайте в брадата и мустаците. Дръжте лицето си леко влажно, преди да използвате маслото за бръснене, това ще помогне на продукта да бъде нанесен равномерно по цялото лице. Една малка хитрина е да бръснете зоните с по-твърд косъм последни (примерно над горната устна), за да дадете допълнително време на маслото да омекоти космените фоликули. Когато сте готови с бръсненето, изплакнете лицето с топла вода, подсушете и ако желаете добавете капка от маслото вместо афтършейв.

Предимства:

  • Елиминира зачервяванията, благодарение на защитната си способност и овлажняващ ефект
  • Спомага за по-лесното движение на острието по кожата като с това намалява риска от порязвания
  • Благотворното действие на естествените съставки (противовъзпалителен и овлажняващ ефект)
  • Предотвратява запушване на порите
  • Използвано самостоятелно маслото помага на бръснещия да вижда къде / какво бръсне
  • Компактна опаковка перфектна за пътуване

Нашето предложение е маслото за бръснене на Mr Bear Family, налично в магазин ни.

Вход
Създай профил

Вашите данни ще бъдат използвани за подобряване на използването на сайта ни, за достъп до Вашия профил и за дейности описани в нашата политиката на поверителност.

Нулиране на паролата

Забравена парола? Моля въведете потребителско име или имейл адрес. Ще получите писмо с линк за нулиране на паролата.

Количка 0