Безплатна доставка за поръчки над 100 лв

Често задавани въпроси

Поръчките направени през работната седмица (Понеделник до Петък) се обработват в рамките на 24 часа. Поръчки направени Събота и Неделя биват обработвани в Понеделник.
Да, за целта, моля упоменете това като коментар преди да потвърдите поръчката Ви.
Да, предлагаме безплатно опаковане на Вашите поръчки като подарък като прикрепяме касовия бон извън кутията. Ако желаете подаръчна опаковка, моля упоменете това като коментар към поръчката Ви.
Да, можете да поискате фактура като за целта, моля използвайте полето 'Коментар' преди да потвърдите поръчката Ви. Вашата фактура може да Ви бъде изпратена в хартиен или електронен формат.
За момента предлагаме само плащане с наложен платеж чрез куриерските услуги на Еконт Експрес АД.
При всяка поръчка получавате информационно писмо за Вашата заявка и допълнително потвърждение за доставка с включена цена за куриерската услуга и номер на товарителница.
При всяка Ваша поръчка трябва да получите автоматизиран e-mail за заявка за доставка и допълнително потвърждение за предаване на пратката Ви към Еконт Експрес АД. Второто писмо бива изпращано до Вас в рамките на 24 часа. Ако не сте получили потвърждение от нас, моля проверете адресът на електронната Ви поща зададен в профила Ви и се свържете с нас на 0899 31 51 98 или на info[at]gentlemensmood[dot]com.
Ако сте направили поръчка, но все още нямате потвърждение с номер на товарителница, моля отговорете на автоматичното писмо пратено до Вас. Ако сте получил потвърждение, че пратката Ви пътува към Вас, моля свържете се директно с Еконт Експрес АД (0 7001 7300).
Ако не сте получили потвърждение, че поръчката Ви пътува към Вас моля свържете се с нас на телефон 0899 31 51 98 или отговорете на заявката за доставка получена по e-mail. Ако поръчката Ви е била вече изпратена можете да я откажете като разходите за връщане са за Ваша сметка.
Кратки инструкции как да използвате продукта, който сте поръчали се намират на етикета намиращ се на опаковката. Допълнително инструкции можете да намерите в секцията Информация. Ако все пак не сте намерили нужната информация можете да се свържете с нас на телефон 0899 31 51 98.
Моля консултирайте следната статия, в която ще намерите обща информация за грижата за брадата и мустаците Ви.
Всичко зависи от това какъв ефект желаете от продукта. Ето кратко описание на плюсовете и минусите на двата вида помади:
  • Класическите помади са изработени от вазелин или ланолин, което ги прави трудни за измиване. За сметка на това позволяват многократно разресване и дълготрайно задържане (варира от силата на фиксиране). Препоръчваме използването на специални шампоани за отмиване на стилизанти (пр. ексфолиращ шампоан Reuzel). Повечето класически помади имат среден до силен блясък.
  • Водоразтворимите помади са със съвременна формула и се отмиват лесно и само с вода. В зависимост от продукта и използваното количество, те могат да втвърдят косата. Веднъж изсъхнали този тип продукти могат да бъдат реактивирани чрез вода или тоник за коса, като това позволява допълнителното стилизиране на косата (ние Ви препоръчваме да работите с мокър гребен). Повечето водоразтворими помади имат слаб до среден блясък.
Имате нужда от съвет? Свържете се с нас на телефон 0899 31 51 98.
Ето кратко описание на трите типа продукти за брада:
  • Маслото за брада е подхранващ продукт на базата на етерични масла. Неговата основна цел е да подхрани и овлажни косъма и кожата на лицето и за целта трябва да се втрие в брадата. Освен тези си свойства повечето масла за брада придават и аромат, който зависи от марката и разновидността на продукта. Този продукт ще Ви помогне да срешете лесно брадата, да овлажните кожата и по този начин да избегнете нежелан сърбеж или лющене.
  • Пяната за брада е подхранващ продукт със сходни свойства като маслото за брада. Основната разлика е, че с пяната можете да избегнете предозиране и съответно нежелан блясък на брадата. Този тип продукт придава обем и позволява лесното сресване.
  • Балсамът за брада е подхранващ стилизантНеговата основна цел е да подхрани брадата Ви като същевременно Ви позволява да я оформите.
Продуктите за брада, които предлагаме са за ежедневна употреба. Съветваме Ви да ги използвате на чиста, суха или подсушена с кърпа брада (това ще съхрани влагата в тях). Можете да комбинирате масло и балсам или пяна и балсам за брада. Съветваме Ви да използвате идентични марки и аромати продукти.
Можете да се свържете с нас на телефон 0899 31 51 98 или да ни пишете на info[at]gentlemensmood[dot]com.
Моля свържете се с нас на телефон 0899 31 51 99 или пишете на wholesale[at]gentlemensmood[dot]com.

Статии

Lucky Tiger

Историята на Lucky Tiger започва в началото на 20-те години на миналия век в Канзас Сити, когато Benjamin Clarke, запален […]

Bay Rum

Зад името Bay Rum стои класически афтършейв, чийто аромат се асоциира също с одеколони и сапуни за бръснене, правени през […]

Pinaud-Clubman

Edouard Pinaud е френски парфюмиер, който през 1810 октрива магазин в къщата си в Париж и с това поставя началото на […]

Mr. Bear Family

Mr. Bear Familly е съвременна марка за мъжка козметика, създадена от Björn Landén. Липсата на местни продукти за мустаци накарала […]

Uppercut Deluxe

Uppercut Deluxe е австралийска марка за мъжка козметика известна със своите помади за коса. Името ѝ идва от това на […]

Schmiere Pomades

Schmiere е сравнително нова марка. Тя е създадена през 2007 г. в Германия и е насочена към рокабили и рок-енд-рол […]

Layrite Pomades

През 1999 г, Donnie Hawley основава своя бръснарски салон Hawleywoods в Коста Меса, Калифорния. По същото време решава да създаде […]

Nu Nile

Създадена от Murray’s, тази помада се характеризира с отлична фиксация и спада към категорията на твърдите помади. Nu Nile е […]

Murray’s Superior Hair Dressing Pomade

Създадена през 1925 г. в Уайоминг, марката Murray’s предлага широка гама от продукти, като Murray’s Superior Hair Dressing Pomade е […]

Sweet Georgia Brown

Създадена в Ню Йорк през 1934 г., тази помада за коса се отличава със специфичния си ванилов аромат и металната […]